O nama

Tko stoji iza brenda TCR?

The Cosmetic Republic je tvrtka rođena u Barceloni (Španjolska) kao plod najnovijih otkrića, istraživanja i razvoja u vezi s kosom. Naš cilj je pružiti jedinstvene vrhunske proizvode za njegu kose koji kombiniraju najbolje aktivne principe s najnovijim otkrićima, istraživanjima i razvojem. Naša strast za zdravom kosom učinila je The Cosmetic Republic brojem 1 u brizi za zdravu kosu na čak 5 kontinenata.

Prirodno

Kako biste održali kosu zdravom, najbolji način je slijediti prirodan balans u formulacijama i izbjegavati stalnu obradu kemikalijama. Upravo zbog toga je kreirana linija proizvoda bez parabena i sulfata poštujući prirodnu ravnotežu vlasišta i odabirući najbolje aktivne sastojke, proučavajući njihov potencijal kako bi se iz njih izvukla maksimalna korist. Naše patentirane ekskluzivne formule prolaze kroz proizvodni proces hladnog prešanja, što ih čini učinkovitijima, a istovremeno ih obogaćuje esencijalnim vitaminima za postizanje zdravije i jače kose.

Strastveni za zdravom kosom

Naša genetika, način života i uvjeti okoline odražavaju se na zdrav izgled kose. Neuravnotežena prehrana, stres, nedostatak sna, zagađenje, agresivne boje za kosu i elektronični uređaji za oblikovanje kose glavni su čimbenici koji utječu na stanje kose bez obzira na njen tip. U The Cosmetic Republic inovacijama nema kraja – kako bi na tržištu ponudili jedinstvena rješenja za kosu i uravnotežili svakodnevne izazove kose. Predanost iznimnog tima ogleda se u svakom proizvodu, nudimo najbolje od sebe. Stoga neprestano osluškujemo potrebe naših kupaca.

Brza dostava

100%
Sigurno plaćanje

30 dana povrat

+385 95 586 8164
Kontakt za kupce