Dnevna njega kose

Rezultati

Od Aaargh! do Woow! Reakcije!

Rezultati dobiveni s The Cosmetic Republic linijom za njegu kose daleko su iznad svih očekivanja. Kombinacija hladno prešanih sirovina zajedno s mikrotehnološkim proizvodnim procesom, omogućuje ovim proizvodima bez parabena i sulfata da budu učinkovitiji i poštuju Vašu kosu. Gušća, sjajnija i zdravija kosa nakon nekoliko tjedana.
Provjerite slike prije i poslije koje su nam naši kupci ljubazno poslali nakon korištenja nekih od naših proizvoda. Imajte na umu da su ovo primjeri slika iz stvarnog života koje su sami snimili vlastitim kamerama.

Vrhunski serum za kosu

Ultimate Hair Serum hrani i potiče pomlađivanje suhe i oštećene kose zahvaljujući mješavini najekskluzivnijih prirodnih sastojaka. Zaboravite na kosu bez sjaja s isušenim i ispucalim vrhovima, ovaj serum je definitivno rješenje koje su za Vas kreirali laboratoriji The Cosmetic Republic. Bez obzira imate li ravnu, valovitu ili kovrčavu kosu, Vi upravljate. Dobit ćete vrhunske rezultate: glatku kosu i kontrolu kovrča. Sjajnija i zdravija kosa već od prve primjene.

Previous
Next

Hair Thickener

Ovaj proguščivač kose nježno je sredstvo za postizanje vidljivo bujnije i gušće kose i povećanje njezina volumena. Ekskluzivna The Cosmetic Republic mješavina sastojaka visoko je koncentrirana u mikrosferama keratina i vitaminima B3 za promicanje punije kose, bez obzira na to je li Vaša kosa oduvijek bila tanka ili se mijenjala tijekom godina.

Previous
Next

Recenzije

English

Spanish

French

Bloggers

Bloggers

Brza dostava

100%
Sigurno plaćanje

30 dana povrat

+385 95 586 8164
Kontakt za kupce