Keratin fibers

Rezultati

Check it out!

The Cosmetic Republic ima više od desetljeća iskustva u razvoju proizvoda za muškarce i žene koji pate od gubitka kose, tanke i nezdrave kose. U tom smislu, keratinska vlakna za kosu su nevjerojatno, brzo i jednostavno rješenje za prekrivanje područja bez kose u nekoliko sekundi. Prirodno rješenje koje nitko neće primijetiti uz minimalna ulaganja, jer svaka aplikacija košta samo nekoliko centi.

Ovdje su neki od primjera stvarnih slučajeva zadovoljnih kupaca koji su ljubazno podijelili svoje slučajeve pokazujući kako se The Cosmetic Republic keratinska vlakna lako nanose i kako se prirodno povezuju s prorijeđenom kosom. Bez obzira na to je li Vaša kosa duga ili kratka, obojena, kovrčava ili ravna, keratin djeluje u svim slučajevima. Imajte na umu da ga za bolje dugotrajne rezultate možete kombinirati s Mist Hair Sprayom za kosu s vitaminima H, B i E i s keratinskim češljem za savršene linije.

Previous
Next

Apliciranje

Jednostavno i učinkovito

Bujna, gusta kosa moguća je uz keratinska vlakna za kosu u samo 3 koraka:

  • Na suhu kosu obilno protresite keratinska vlakna na željena područja (sa strane, prednja ili središnja područja) sve dok Vaša kosa ne postane gusta i puna i dok više ne vidite tjeme. Upotrijebite keratinski češalj za preciznije nanošenje vlakana kliznim pokretima kroz kosu.
  • Ako je potrebno, nježno tapkajte kosu kako biste raspršili vlakna uz pomoć keratinskog češlja. Dobit ćete savršen i vrlo prirodan rezultat.
  • Nanesite Mist Hair Spray za kosu kako biste učvrstili vlakna i zaštitili ih od vjetra i kiše.

Dodatni savjeti: Keratin Fibers dostupan je u 10 različitih nijansi koje se lako mogu kombinirati kako bi pristajale uz bilo koju boju kose, čak i pramenove. U takvim slučajevima prvo nanesite osnovnu boju, a zatim sekundarnu boju. Keratinski češalj je često nezaobilazan kada koristite Keratin Fibers, jer će spriječiti da vlakna padnu na čelo. Koristit ćete manje proizvoda u svakom nanošenju, optimizirajući svaku upotrebu i produžujući trajanje keratinskih vlakana kose. Ovaj alat za usavršavanje pomoći će vam da dobijete moderan i nevjerojatan konačni izgled.

Recenzije

Brza dostava

100%
Sigurno plaćanje

30 dana povrat

+385 95 586 8164
Kontakt za kupce