Laser Hair Treatment

Rezultati

Preko 90% korisnika osjeća dobrobiti već od prvih tjedana tretmana korištenja. Na kraju tretmana ovi rezultati se mogu primijetiti kroz veću gustoću kose, brži rast kose, smanjenje gubitka kose i gušću, sjajniju kosu. Sljedeće slike su slike prije i nakon 14 tjedana punog tretmana.

Previous
Next

Cosmetic Republic surađuje sa sljedećim liječničkim udrugama:

European society of hair restoration surgery
International society of hair restoration surgery
Sociedad española de medicina estética
Sociedad española de medicina y cirugía cosmética

Apliciranje

Jednostavno i učinkovito

Laserski tretman kose u verziji za kućnu upotrebu jednostavan je i praktičan za korištenje. Nema sekundarnih učinaka niti rizika bilo koje vrste. Nanosi se u 2 jednostavna koraka prema videu u nastavku. Ne masti i ne prlja kosu. Za muškarce i žene.

Vrijeme Opis
Tjedan 1-5 →
Živahnija i poslušnija kosa. Smanjenje svrbeža vlasišta i opadanja kose. Kosa izgleda sjajnije i čini se zdravijom.
Tjedan 5-10 →
47% ljudi počinje primjećivati ​​veći rast vlasi već nakon 7-8 tjedana. Male dlačice počinju izlaziti. Kosa postaje gušća i jača.
Tjedan 10-14 i nadalje →
43% korisnika osjeća drastično smanjenje gubitka kose, nove vlasi rastu brže, gušća, jača i zdravija kosu s više sjaja i vitalnosti. Nekim osobama će možda trebati više vremena da iskuse ove dobrobiti, u takvim slučajevima preporučujemo da nastave s liječenjem.

Kliničke studije

Laserska terapija kose predmet je brojnih istraživanja s više od 3000 znanstvenih radova objavljenih diljem svijeta koji dokazuju njezine brojne pozitivne učinke:

  • Potiče rast nove gušće kose
  • Zaustavlja progresiju gubitka kose u 87% slučajeva
  • Povećanje volumena za 23%
  • Povećava prokrvljenost vlasišta za 55% nakon jednog tretmana
  • 90% korisnika primijetilo je gušću kosu
  • Vrlo jednostavan za korištenje
  • Povećanje gustoće dlaka (u prosjeku se broj dlaka po cm2 povećao za 18x)
  • Može se koristiti nakon operacije transplantacije kako bi krajnji rezultat izgledao dobro

Terapija laserom

Lasersko svjetlo ima određene karakteristike koje proizvode fiziološke promjene na staničnoj razini s mnogim prednostima: brža stanična reprodukcija, stimulacija fibroblasta, više razine kisika i hranjivih tvari u krvi, poboljšanje imunološkog odgovora i veća proizvodnja enzima među ostalim. To je zapravo oblik energije koji osigurava visoke razine svjetla stanicama folikula dlake kako bi im pomogao u njihovim normalnim kemijskim procesima, fotobiostimulaciji. Ovaj proces je vrlo sličan fotosintezi, u kojoj biljke prevode sunčevu svjetlosnu energiju u kemijske oblike energije za hranu i rast. Isto tako, laser prodire u tkiva vlasišta i pojačava djelovanje adenozin trifosfata (ATP), molekule koja je prijenosnik energije između stanica. Stoga lasersko svjetlo povećava energiju dostupnu stanicama omogućujući im da brže apsorbiraju hranjive tvari i oslobode se otpadnih elemenata kao što je npr. DHT (dihidrotestosteron). To dovodi do zdravijih stanica kose i povećava gustoću stanica. Kao rezultat toga, kosa postaje gušća, jača i zdravija.

 

SAF100™ AMPOULE

Koncentrirane ampule SAF100™ obogaćene mikrosferama keratina, vitaminima B-C-E i hijaluronskom kiselinom za bolje prodiranje i obnovu kose. Koncentrat je posebno formuliran za poboljšanje učinkovitosti laserskih tretmana, budući da je ključan alat u borbi protiv gubitka kose od samog korijena. Njegova regenerativna svojstva potiču stvaranje novih vlasi donoseći hranjive tvari u folikul, štiteći kosu od vanjskih oštećenja. To je omogućeno zahvaljujući istovremenom djelovanju tretmana koji se bavi dvama najutjecajnijim čimbenicima u promicanju zdrave kose; jačanje mikrocirkulacije krvi vlasišta i opskrba kose bitnim hranjivim tvarima koje su joj potrebne.

Mehanizam

Laserska fototerapija povećava prokrvljenost vlasišta i stanični metabolizam. To je ključno za zdrave i jake folikule budući da veći protok krvi omogućuje folikulima da apsorbiraju više razine hranjivih tvari dok se oslobađaju štetnih otpadnih elemenata kao što je DHT, važan uzrok gubitka kose. Isto tako, lasersko svjetlo primijenjeno na vlasište djeluje fotobiostimulacijom na folikule dlake. Ovaj proces uzrokuje povećanje biološke molekule ATP (adenozin trifosfat) koja potiče rast kose. Povećanje ATP-a dovodi do povećanja aktivnosti stanica i metabolizma, što rezultira zdravijom i gušćom kosom.

Brza dostava

100%
Sigurno plaćanje

30 dana povrat

+385 95 586 8164
Kontakt za kupce