Dnevna njega kose

Što je posebno?

Kosa je jedan od najnježnijih i najosjetljivijih dijelova tijela. To je jedan od prvih znakova kojim naše tijelo pokazuje da nije u 100% svoje funkcije. Kada govorimo o problemima s kosom kao što su gubitak kose ili tanka slaba kosa, sve što radimo u korist njege kose, zdravog života i uravnotežene prehrane to će se na ovaj ili onaj način preokrenuti u zdravlju i ljepoti kose.

Bez sulfata i parabena

The Cosmetic Republic je kreirao liniju proizvoda za njegu kose bez parabena i sulfata, jer slaba i krhka kosa zahtijeva svu njegu i pažnju. Zašto ih ne koristimo? Parabeni su jeftini konzervansi koji se intenzivno koriste u kozmetičkoj industriji. Na krhkim i slabim dlačicama mogu izazvati iritacije, crvenilo i u nekim slučajevima dermatitis i alergijske reakcije. Što se tiče sulfata (natrijev lauret sulfat ili natrijev lauril sulfat), oni se koriste za proizvodnju pjene. Oni imaju tendenciju da budu agresivni prema koži, suhoj kosi i tjemenu, osim što uklanjaju njihova prirodna ulja. Također, sulfati imaju tendenciju da budu abrazivni, što je negativna točka za one koji boje kosu jer brže skida boju. Dakle, proizvodi bez parabena i sulfata pružaju delikatnije čišćenje, idealniji su za slabu i oštećenu kosu i u kvaliteti i u količini.

 

Mikrotehnologija

U laboratorijima The Cosmetic Republic se koristi mikrotehnologija za stvaranje formula, što znači da rade na gotovo milijunti dio milimetra. Na tako maloj razini, atomi i molekule mijenjaju svoje ponašanje i svojstva, što omogućuje stvaranje učinkovitijih formulacija od bilo kojeg drugog proizvoda za kosu na tržištu. Sve u korist zdravije, jače i bolje kose.

Hladno prešano

U kombinaciji s mikrotehnologijom, koristi se proizvodni proces hladnog prešanja, koji The Cosmetic Republic proizvodima omogućuje da zadrže svoje vitamine i svojstva na 100%, sprječavajući njihovu oksidaciju. Tako su uspjeli stvoriti vrlo jedinstvenu liniju kose koja pruža osnovnu njegu koja je potrebna da kosa bude sjajnija i zdravija.

Najbolja aktivna načela

Kako bi razvili paletu proizvoda za njegu kose, The Cosmetic Republic je razvio najbolje sastojke i aktivne principe prema njihovim karakteristikama. Koriste se prirodni ekstrakti, vitamini A, B, E, F i H, aminokiseline, mikrosfere keratina i prirodni proteini ​​posebno odabrani za postizanje zdravije i gušće kose.

Brza dostava

100%
Sigurno plaćanje

30 dana povrat

+385 95 586 8164
Kontakt za kupce