Keratin fibers

Prirodno

The Cosmetic Republic keratinska vlakna za kosu izrađena su od keratina biljnog podrijetla sa strukturom vrlo sličnom ljudskoj kosi. Kosa nosi pozitivan električni naboj, dok The Cosmetic Republic vlakna nose negativan naboj. Sljedeći zakone fizike, te se vlakna prirodno spajaju dajući prirodniji konačni izgled koristeći manje proizvoda pri svakoj primjeni. Međutim, mnogi brendovi označavaju svoja vlakna kao “keratinska vlakna”, ali zapravo su napravljena od keratina iz vune, celuloze ili pamuka. Koji je glavni problem vune? I vuna i ljudska kosa vrlo su slične jer je vuna ovčja dlaka i obje nose pozitivne električne naboje. Zbog toga se međusobno odbijaju i vlakna padaju na tjeme umjesto da se vežu za kosu. Što se tiče celuloze i pamuka, oni boje vlasište, cure tijekom znojenja i začepljuju folikule stvarajući svrbež i prištiće.
BEZ UMJETNIH BOJILA

The Cosmetic Republic vlakna nisu bojana. U originalnoj su boji. Ako slučajno uzmete bilo koju drugu marku vlakana za kosu i stavite je u alkohol i usporedite, primijetit ćete da ova vlakna neće izgubiti boju, dok druga vjerojatno hoće. Zato keratinska vlakna za kosu The Cosmetic Republic pružaju prirodniji izgled.

Veličina vlakana

Rez i veličina The Cosmetic Republic vlakna je veći – 0,3-0,5 mm. Ovo olakšava vezu između kose i keratinskih vlakana čineći ih nevidljivima. Ako je vlakno premalo, pada izravno na vlasište i teže se spaja s kosom. Manja vlakna također imaju tendenciju blokiranja pora na tjemenu sprječavajući folikule da prirodno dišu (ako kosa ne diše dulje vrijeme, opadat će), uz dodatni rizik od stvaranja iritacija.

 

Težina vlakana

Njihova mala težina omogućuje ravnomjerno širenje keratinskih vlakana na kosi. Kada su vlakna preteška, ili im je potreban poseban aplikator poput pumpice ili imaju tendenciju neravnomjerno padati na vlasište u malim skupinama stvarajući grudice na kosi, dajući neprirodan završni izgled. Keratinska vlakna za kosu pristaju svakom tipu kose i otporna su na znoj, vjetar i slabu kišu.

Upotpunite svoj set

Slaba kosa ne želi obične sprejeve ili gelove za kosu jer su obično napravljeni od jakih kemikalija koje mogu oštetiti kosu. Naš Mist Hair Spray obogaćen je vitaminima E, B i H, ekstraktom divljeg kestena i esencijalnim kiselinama Omega 3 i 6, dodajući završni dodir Vašem izgledu. Također možete koristiti The Cosmetic Republic keratinski češalj za savršene linije.

Brza dostava

100%
Sigurno plaćanje

30 dana povrat

+385 95 586 8164
Kontakt za kupce