Root concealer

Mineralni pigmenti

The Cosmetic Republic koristi mineralne pigmente kao bazu za svoje 4 boje. Ovi mineralni pigmenti odgovorni su za postizanje tog prirodnog i savršenog završetka, izbjegavajući razliku između tona kose i proizvoda. Nitko neće primijetiti da ga koristite!

Potrošite manje, a prikrijte više

Root Concealer ima difuzor od 180º koji omogućuje bolje nanošenje proizvoda, ravnomjerno ga raspoređujući po cijelom području koje treba prekriti i sprječava grudanje. Na taj način se postiže čišći i precizniji nanos, a ujedno se troši i manja količina proizvoda. Možete dobiti do 75 aplikacija!

 

Bez agresivnih sastojaka

Dan za danom kosa je izložena agresivnim tvarima koje proizlaze iz onečišćenja, agresivnih kemikalija ili ekstremne upotrebe pegle i sušila za kosu. Kao stručnjacima za kosu, naša dužnost je brinuti se o zdravlju kose naših klijenata pružajući proizvode koji pomažu poboljšati njihov izgled. Stoga je The Cosmetic Republic razvio proizvod koji ne sadrži perokside i amonijak. Na taj način se izbjegava oštećenje kose i doprinosimo njenom boljem rastu.

Dugotrajnost

Uz Root Concealer nemate razloga za brigu! Zahvaljujući posebnoj formuli, možemo osigurati da proizvod nakon što ga nanesete neće otpasti dok ponovno ne operete kosu. Također, ako koristite motociklističku ili biciklističku kacigu, vježbate ili živite u kišnim područjima, više ste nego pokriveni! Nakon što se osuši, Root Concealer se više neće razlijevati i neće zaprljati odjeću ili plahte.

Brza dostava

100%
Sigurno plaćanje

30 dana povrat

+385 95 586 8164
Kontakt za kupce